Зареждане

Colby Covington: Tyron Woodley e шампион на хартия и дори не се бие

Colby Covington: Tyron Woodley e шампион на хартия и дори не се бие
Публикувано на: Април 13, 2018 в 13:01 ч
Източник: mmanews.com
Изпратено от: DoloR
Colby Covington винаги има да каже нещо, когато стане въпрос за шампионът в полусредна категория Tyron Woodley. Двамата отдавна се дразнят и на живо, и в социалните мрежи, а сега Covington има шанс да стане временен шампион и задължителен опонент на Woodley, но първо трябва да победи Rafael dos Anjons на UFC 225:

"За мен битката с Rafael dos Anjons не е за временна титла. За мен тази битка си е за безспорната титла в полусредна категория.

Няма съмнение в това, защото Woodley е шампион на хартия и дори не се бие. Той прави всичко, но не и да се бие и не заслужава да е шампион. Всичко, което той приказва са фалшиви новини и прави всичко възможно да не се бие с мен, защото аз съм най-добрият в тази категория. Той дори няма да се бие преди септември и най-вероятно ще чака до края на годината. Той просто приказва и нищо повече, опитва се уж да тренира Mayweather за нещо, което той никога няма да направи. Пак казвам, той е тук само да говори, докато моята цел е да действам и да направя полусредна категория велика отново. В момента той изживява последните си моменти и най-вероятно сам ще си сдаде титлата. Сега е моето време и той го знае."

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес