Зареждане

Colby Covington: Tрябва да се бия с малкото гангстерче Jorge Masvidal

Colby Covington: Tрябва да се бия с малкото гангстерче Jorge Masvidal
Публикувано на: Октомври 21, 2019 в 08:37 ч
Colby Covington и Jorge Masvidal бяха големи приятели, но както винаги в живота се случва нещо, което поставя приятелството под въпрос. Двамата се скараха заради титлата в категорията и сега не могат да се понасят. Covington и Masvidal се заканиха, че ще се сбият, но първо ще трябва да проведат предстоящите си битки, в които са включени титли.

В началото на ноември Jorge ще се бие срещу Nate Diaz в главната битка на UFC 244 за титлата, която ще определи най-лошото копеле. Месец по-късно Covington ще се бие срещу Kamaru Usman в главната битка на UFC 245 за безспорната титла в полусредна категория. Преди време Masvidal изгирна по адрес на Covington със сериозни обвинения и сега бившия временен шампион реши да се защити и да хвърли яснота по обвиненията:


Няма истина в това, което говори Jorge. Той не може да измисли нещо друго, защото e наясно с моите умения и те говорят сами за себе си. Ако трябва да съм честен, то тогава ще ви кажа, че той не е печелил и секунда срещу мен по време на тренировка. 

Дълбкото в себе си той го знае и сега опитва да рекламира бъдеща битка между нас. Ще се наложи да се бием. Двамата бивши приятели, които са се превърнали във врагове. Това е индивидуален спорт и се налага да загърбим приятелствата. Masvidal си съчинава лъжи. Твърди, че дължа на негов треньор пари. 

Аз мога да ви покажа бележки, в които си пише, че съм се разплатил. Дължа проценти от моите битки на American Top Team. Давам им по 5% от парите, които правя в битките си. Да, това е бизнес и няма приятели. Ще се наложи да се бием. Той е малко гангстерче от Маями и ще се наложи да се бием. 
0 споделяния
  Сподели
Мнения в Facebook

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес