Зареждане

Colby Covington: Тренирам с борец, който бършеше пода с Kamaru Usman

Colby Covington: Тренирам с борец, който бършеше пода с Kamaru Usman
Публикувано на: Октомври 18, 2019 в 00:00 ч
Colby Covington (15-1 MMA, 10-1 UFC) се готви усилено за битката си срещу безспорният шампион Kamaru Usman (15-1, 10-0 UFC). Двамата ще се бият на UFC 245, което ще се проведе през декември във Вегас. За всички е ясно, че те не могат да се понасят и на няколко пъти щяха да се сбият, когато застанаха опасно близо.

"Chaos" си е написал домашното преди битката между двамата и споделя, че се е свързал с борец, който в гимназията бършел пода с шампиона. Covington е включил в своя лагер Pat Downey и ще разчита на него, за да му помага в подготовката срещу Usman. Colby вярва, че ще се справи с лекота срещу шампиона в категорията с помощта на Downey:


В този лагет реших да се върна към своите корени в борбата. Наясно съм, че Usman е доста добър в борбата и трябваше да се подготвя. Реших да включа в моя лагер борец, който бършеше пода с него в гимназията. Този борец се казва Pat Downey. Двамата тренираха заедно и сега аз движа с него. 

Знаете, че "Marty Fake Newsman" ще бъде лесна работа през декември. Очаквам това да бъде най-лесната битка в моята кариера. Този човек не може да се мери с мен в ММА. Неговите умения в бокса са на ниво аматьори. Неговото джиу-джитсу е жалко. По-добър съм навсякъде от Usman. 

Ще го нокаутирам в 3 рунда. Залагайте парите, ако искате да станете богати. Той ще бъде приключен. Брадичката му е слаба. Той ще разбере, че не може да се бори с мен и ще го пратя в безсъзнание. След тази битка Colby ‘Chaos’ Covington ще е лицето на UFC.




Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес