Зареждане

Colby Covington: Ще стане меле в ATT и ще сритам задниците на Masvidal и Poirier

Colby Covington: Ще стане меле в ATT и ще сритам задниците на Masvidal и Poirier
Публикувано на: Септември 12, 2019 в 06:00 ч
Качил: DoloR
В последните няколко дни има сериозно напрежение между бойците от American Top Team и причината за това е Colby Covington. Бившия временен шампион в полусредна категория подразни Jorge Masvidal и Dustin Poirier, които го захапаха и се заканиха, че ще стане страшно, ако се срещнат в залата. Covington критикува сериознo Masvidal, защото искаше да му вземе битката за титлата с Kamaru Usman и го нарече загубеняк.

Colby си навлече гнева и на Poirier, защото прогнозира победа за Khabib Nurmagomedov в битката им и подцени сериозно своя съотборник, като също така се присмя на сълзите му след загубата.. Covington е наясно, че нещата не отиват на добре и предупреди своите съотборници, че ще настане меле в ATT и ще им срита задниците:


Нещата определено ще станат странни когато се срещнем в залата. Всичко това е от злоба и завист. Тези момчета искат да постигнат това, което аз постигнах и са ядосани от моето положение и от това, което правя. Иска им се да изкарват като моите заплати. 

Определено ще има завист. Може да се получи меле в ATT. Ще прибегнем до юмруци и съм готов за всичко. Тези момчета говорят много, но знаят какво ще се случи ако се изправят срещу мен. Ще им сритам задниците. Аз не се тревожа за тях. Те са тези, които трябва да се тревожат. 


Ето част от тренировка между Covington и Masvidal от преди няколко години:




Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес