Зареждане

Colby Covington: Ще съдя UFC и ще превърна живота им в ад

Colby Covington: Ще съдя UFC и ще превърна живота им в ад
Публикувано на: Февруари 6, 2019 в 00:00 ч
Бившия временен шампион в полусредна категория Colby Covington не е доволен от отношението, което получава в UFC. Той трябваше да се бие срещу Tyron Woodley за титлата, но ядоса Dana White и загуби своя шанс. Преди няколко дни White беше категоричен, че Covington трябва да си заслужи шанса и няма да получи мач за титлата преди това. Covington (14-1 MMA, 9-1 UFC) е бесен и смята да съди UFC:



Може да се стигне до съд, защото ако Tom Brady спречели AFC, няма как Roger Goodell да му каже, че няма да участва на Супербоул, защото не го харесват. Нещата не стават така. Ако от UFC искат да са един корумпиран цирк, то това си е тяхна работа. Аз ще си отстоявам позицията и няма да се дам. Не ми пука за това, което говори чичо Fester, защото съм номер едно в ранглистата.

 Fester ми сложи пояса миналата година. Аз бях първия боец, който отиде в Белия дом. Няма да се бия и ще ходим в съда. Ще превърна живота им в ад. Те вече опитаха да направят моя живот в ад. В момента опитват да правят бизнес, който е безсмислен. Те знаят, че съм една от най-големите звезди в ММА и скоро в спорта. Може да ме бавят, но няма как да ме отрекат.






Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес