Зареждане

Colby Covington се събра със семейството на Donald Trump

Colby Covington се събра със семейството на Donald Trump
Публикувано на: Май 25, 2019 в 16:39 ч
Миналата година Colby Covington успя да спечели временната титла в полусредна категория и Dana White го заведе в Белия дом, за да се види със своя идол Donald Trump. Това беше голяма чест за Colby, който не спираше на говори за нея. Двете страни доста се сближиха и синовете на президента на САЩ станаха фенове на Colby и дори му обещаха, че ще го гледат на живо в следващата му битка. Преди няколко дни Covington сподели, че отново е отишъл при семейството на президента и се е видял с двамата му синове Eric Trump и Donald Trump Jr. Ето и какво каза "Chaos" по въпроса:


Беше хубаво преживяване да се отбия в Trump tower и да прекарам малко време с Eric Trump и Donald Trump Jr. Не мога да се отблагодаря за това, което вашето семейство прави за тази страна.





Donald Trump Jr. също е бил доволен от срещата с Covington и сподели, че винаги е хубаво да се види с бившият шампион на UFC. В момента Colby няма насрочена битка, но в близко бъдеще ще го видим в клетката срещу Kamaru Usman за безспорната титла в категорията.

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес