Зареждане

Colby Covington: Разбираме се доста с Dana White и двамата смятаме, че Tyron Woodley е идиот

Colby Covington: Разбираме се доста с Dana White и двамата смятаме, че Tyron Woodley е идиот
Публикувано на: Септември 13, 2018 в 21:41 ч
Днес беше обновена ранглистата на UFC и колкото и странно да ви изглежда Colby Covington все още е временен шампион. Президентът на UFC, Dana White каза, че ще му вземат титлата, но това явно няма да се случи все още.

Covington и White станаха доста близки откакто Colby спечели временната титла и дори Dana White го заведе на гости в Белият дом при Donald Trump. White изобщо не харесва настоящият шампион в категорията Tyron Woodley, който наскоро победи Darren Till, а Dana дори не го поздрави. Отошенията между него и Covington обаче са доста близки и това го сподели временния шампион:

Отношенията ми с Dana White са много добри в последно време и доста го обичам. Двамата мислим доста еднакво и мога да ви кажа, че и двамата сме на мнение, че Tyron Woodley е идиот. Той трябва да си държи устата затворена, защото всеки път в който си я отвори говори само глупости. 

Двамата с Dana сме еднакви и сме големи фенове на Donald Trump. Готов съм да се бия с Woodley и то още сега, така че феновете трябва да очакват битка. Аз съм готов да се бия с него и няма да приемам битка с никой друг. Ще изчакам кучката да се възстанови и ще се бием.


Tyron Woodley изяви желание да оглави UFC 230 срещу Colby Covington, който също е съгласен, но всичко зависи от UFC.

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес