Зареждане

Colby Covington: Най-вероятно ще се наложи да напусна American Top Team

Colby Covington: Най-вероятно ще се наложи да напусна American Top Team
Публикувано на: Септември 14, 2019 в 00:00 ч
Качил: DoloR
Colby Covington си навлече гнева на своите съотборници в American Top Team и сега най-вероятно ще му се наложи да напусне залата. Наскоро нещата между него и Jorge Masvidal ескалираха и двамата започнаха да си разменят заплахи. Masvidal предупреди Covington, че ще се срещнат в залата, за да се разберат.

Благодарение на голямата си уста Colby вбеси и Dustin Poirier, защото започна да го подиграва след загубата му от Khabib Nurmagomedov. Poirier също като Masvidal започна да заплашва Covington, че ще го набие в залата и бившия временен шампион в полусредна категория е наясно, че нещата ще загрубеят ако тримата се съберат под един покрив. Явно тези проблеми ще накарат Covington да размисли и да напуснe ATT:


Има голяма вероятност да напусна ATT. Не знам какво ще стане. Dan Lambert е доста нервен и раздялата е реална възможност. Говорихме си през последните няколко дни и той не знае какво ще се случи. Аз също не знам какво ще стане. Аз винаги съм в залата. 

Те знаят къде да ме намерят, ако искат да предизвикат сцена и да направят проблем в залата. Знам, че Dan не харесва това. Не иска такива неща. Всички знаят, че American Top Team е най-добрата зала в света. Имаме най-добрите бойци, треньори и съоръжения в света. 

Така че просто се надявам, че Dan няма да позволява мнението на външни хора да повлияе на това, което всъщност правим. В края на краищата хората ще те обичат и хората ще те мразят, човече.




Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес