Зареждане

Colby Covington: Наркотиците са увредили мозъка на Jon Jones

Colby Covington: Наркотиците са увредили мозъка на Jon Jones
Публикувано на: Септември 12, 2018 в 14:41 ч
От няколко години Colby Covington обижда своя бивш приятел и съквартирант в колежа Jon Jones. Двамата се познават добре и Colby е споделял доста интересни неща, като това, че Bones е взимал стероиди още от времената си в колежа.

Jones избягваше да отговаря на нападките от Covington, но в последното си интервю сподели, че Colby е огромен лъжец, който заслужава съжаление. И ако вие познавате добре "Поразяващата уста" на Colby, то знаете, че той няма да остави нещата така и ето какво каза отново за Jones:

Как се справя Jones, нима му позволяват да дава интервюта от затвора ? Никога не съм лъгал, дори и за само 1 нещо, което съм казвал по негов адрес. Всичко, което съм казвал е абсолютната истина и то до последния детайл. Няма как да му вярвате, защото той е неадекватен.

Вижте всички неща, които говори за Бог и се прави на религиозен човек, но удря бременни жени и после бяга. Колата му е пълна с наркотици и е пълен страхливец. Той е напълно неадекватен и мисля, че всичките тези наркотици са увредили неговия мозък. Мисля, че той трябва да отиде на лекар и да се консултира, защото нещо не му е наред. 


Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес