Зареждане

Colby Covington: Може да не ме видите повече

Colby Covington: Може да не ме видите повече
Публикувано на: Февруари 9, 2019 в 00:06 ч
Бившия временен шампион в полусредна категория Colby Covington продължава да не е доволен от отношението на UFC към него. Dana White го обвини, че не иска да приема битки и му отне шанса за битка с Tyron Woodley, а в последствие го даде на Kamaru Usman. Colby е бесен и се закани, че ще съди организацията до дупка, а днес сподели, че може никога повече да не го видим отново:



Продължавам напред с живота си. Няма да бъда доброто момче. Няма да говоря лъжи за UFC и да ги прикривам като казвам, че всичко е нормално и няма проблеми. Направим много за организацията като летях по цял свят, за да се бия с претендетни и то за малко пари. Никога не съм се оплаквал, че не съм човек на организацията и не съм се провалял на допинг тест.

 Никога не съм правил грешки в UFC. В момента аз съм най-голямата звезда в категорията. Ще си отстоявам позицията и ако това значи, че няма да се бия повече, то аз съм готов да не се бия никога вече. Вече си изградих хубав живот. Нямам нужда от битки повече. В момента има голяма възможност да не ме видите никога повече.







Изглежда, че момчето си отива, но дали ще липсва ?

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес