Зареждане

Colby Covington: Малкото леприконче Conor McGregor е прекалено дрогиран, за да рекламира UFC 229

Colby Covington: Малкото леприконче Conor McGregor е прекалено дрогиран, за да рекламира UFC 229
Публикувано на: Септември 16, 2018 в 23:22 ч
В главната битка на UFC 229, Conor McGregor се завръща, за да се изправи срещу Khabib Nurmagomedov в битка за титлата в лека категория. Без съмнение това е сред най-големите битки в последните години и самия Dana White каза, че очакват битката да е най-голяма в историята на организацията.

McGregor обаче изобщо нямаше интерес да рекламира битката, но все пак се съгласил да участва в пресконферениция на 20 септември. Доста теории имаше относно отказа на Conor да рекламира събитието, като дори се появиха информации, че не си вдига телфона на UFC. И докато всички имаме своята теория то Colby Covington излезе с интересен поглед върху нещата:

Напълно разбирам откъде идва Conor McGregor. Toй си е в Ирландия и ходи насам натам и да дойде тук в Америка, за да рекламира събитието е малко трудно за него. Това нещо, ще наруши неговия тренировъчен график. В битка като тази имаш нужда от доста време за подготовка.

Разбирам откъде идва той, защото ми се е случвало. Доста е трудно да сваляш килограми и да пътуваш от място на място, като в същото време трябва и да тренираш. Истината обаче за Conor McGregor е че през годините той се размекна.

Той взема кока в малки количества и купонясва с доста от своите проститутки. Тези неща малко са го размекнали. Той е едно малко и дрогирано леприконче, което е размекнато и точно заради това не иска да рекламира събитието през октомври.




Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес