Зареждане

Colby Covington: Кучката Usman говори много, но няма да направи нищо

Colby Covington: Кучката Usman говори много, но няма да направи нищо
Публикувано на: Септември 12, 2018 в 22:41 ч
Colby Covington и Kamaru Usman от доста време говорят един за друг, но все още не успяват да си решат проблемите в клетката. Двамата са сред топ бойците в полусредна категория и имат само по 1 загуба в кариерата.

Kamaru Usman е с рекорд 13-1 и е в серия от 12 поредни победи, като не е губил от 5 години. Colby е в серия от 5 поредни победи и първата му загуба беше през 2015 от Warlley Alves. Към момента той все още държи временната титла в полусредна категория, но дори и да му я отнемат Dana White сподели, че той ще е следващия опонент на Woodley.

Kamaru доста често говори на Covington и даже преди няколко дни сподели, че иска да му размаже физиономията, но Covington не е впечатлен и му каза следното:

Тази разорена кучка Usman дори не участва в картинката за титлата. Нека да бъдем честни. Какво се случи с неговото чувство, че щял да бъде шампион след UFC 228 ? Xa xa xa. Събота вечер беше вечертва в която той беше най-близо до титлата.

Тази кучка е най-големия ми фен, който не спира да говори за мен. Usman говори доста глупости по мой адрес, но няма да ми направи нищо. Кучката просто, ще стой от страни и ще наблюдава моето величие. Това е бъдещето ти младши.


По всичко личи, че тази година няма да ги видим един срещу друг.

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес