Зареждане

Colby Covington: Кучката Poirier знае къде да ме намери

Colby Covington: Кучката Poirier знае къде да ме намери
Публикувано на: Септември 21, 2019 в 09:11 ч
Качил: DoloR
Colby Covington не се страхува от заплахите, които му отправя неговия съотборник Dustin Poirier. Двамата тренират заедно в American Top Team и в последните седмици напрежението между тях се покачи. Миналия месец "The Diamond" прогнозира, че Covington ще загуби битката си с Robbie Lawler и тази прогноза не се хареса на Covington, който доминира над Lawler и спечели с решение.

Малко по-късно Colby го върна на Poirier и сподели, че Khabib ще го победи, защото по време на неговия лагер Poirier бил събарян от колежани в залата. Прогнозата на Covington се сбъдна и той беше победен от Nurmagomedov в Абу Даби.

"Chaos" не пропусна да се подиграва със сълзите, които Poirier проля в клетката след загубата и това вбеси Dustin, който се закани, че ще отмъсти в залата. Към момента нещата са спокойни в АТТ и Colby не се страхува от него и сподели, че е готов за меле в ATT със своя съотборник:


Защо Dustin е толкова ядосан ? Не мога ли да имам мнение ? Избрах Khabib да победи и това е мое мнение. Това беше истината и Poirier се ядоса. Нямаше как да разочаровам хората и направих техните банкови сметки велики отново с моята прогноза. Ние имаме свобода на словото. Нека се ядосва. 

Аз не се ядосах когато той прогнозира, че Robbie Lawler ще ме победи. Не, тази прогноза не ме нарани, защото влязох в клетката и опровергах тази кучка. Аз съм в American Top Team всеки ден и той знае къде да ме намери. Нещата няма да свършат добре за него ако реши да се прави на корав. 

Всичко това е бизнес и не съм длъжен да се сприятелявам с тези в залата. Нека си тренира в едната част, а аз ще си тренирам в другата.


0 споделяния
  Сподели
Мнения в Facebook

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес