Зареждане

Colby Covington: Kamaru Usman е виновен за смъртта на своя бивш мениджър

Colby Covington: Kamaru Usman е виновен за смъртта на своя бивш мениджър
Публикувано на: Август 9, 2019 в 08:00 ч
Бившият временен шампион в полусредна категория Colby Covington реши да пренесе враждата си с Kamaru Usman на още по-високо ниво и го обвини за смъртта на неговия бивш мениджър. "Chaos" вярва, че Usman е виновен за смъртта на Glenn Robinson, който получил сърдечен удар, защото Usman отказвал битката с Covington.

Glenn Robinson беше сред най-уважаваните мениджъри, но в последните няколко години имаше проблеми със здравето и реши да работи с малка част от лоялни бойци, сред които беше и Usman. През септември миналата година Glenn почина в следствие на сърдечен удар и това съкруши Usman. Сега явно Colby иска да е сигурен, че ще получи шанс за титлата и удря Kamaru по болното място:


Това момче е лайнар. Чух от много хора, че е фалшив човек, който се мисли за звезда и смята, че е над всички останали. Marty Fakenewsman няма никаква харизма и е пълен лайнар. Ще ви кажа, че той отказваше много дълго време битки с мен. Толкова много отказваше, че неговия бивш мениджър Glenn Robinson си отиде от сърдечен удар. 

Неговата борба не може да се мери с моята. Неговите удари са меки като въгзлавница. Ще го разоблича в клетката и ще го накарам да се дави в кръвта си. Ще изкарам най-лесните си пари от битката с Usman и тези, които ме подкрепят също ще изкарат лесни пари от моята победа. 




Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес