Зареждане

Colby Covington към Kamaru Usman: Ще те направя инвалид

Colby Covington към Kamaru Usman: Ще те направя инвалид
Публикувано на: Септември 2, 2019 в 07:30 ч
Качил: DoloR
Colby Covington няма търпение да сподели клетката с безспорният шампион в категорията Kamaru Usman. Двамата не могат да се понасят и за малко да се сбият в студиото на ESPN миналия месец, след като Covington победи Robbie Lalwer. Всички искат да гледат битката между двамата и най-вероятно от UFC ще я организират за предстоящото събитие UFC 244 през ноември в Ню Йорк.

Covington иска да отмъсти на Usman, който през годините побеждава доста от неговите съотборници от  American Top Team. Colby няма търпение да влезе в клетката с Kamaru и се закани, че ще го направи инвалид:


Нямам търпение да погреба това момче. Двамата с Dan Lambert искаме тази битка, откакто Usman спечели “The Ultimate Fighter”, където победи мои съотборници от American Top Team. Молихме се за такава битка, но той и Glenn Robinson я отказваха. 

Време е да обединя титлите с Marty Fakenewsman. Той се прави на контузен още от битката с Woodley. Marty беше в инвалидна количка след битката, а няколко часа по-късно беше на крака и се опита да ми скочи в казиното. 

Ще го пратя в безсъзнание и ще се наложи да го изкарват на носилка от клетката. Ще го спукам от бой. Казвам ви, че ще направя Fakenewsman инвалид. Той ми бяга от години, но сега няма избор. 



Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес