Зареждане

Colby Covington: Jon Jones e най-големият лайнар в спорта

Colby Covington: Jon Jones e най-големият лайнар в спорта
Публикувано на: Август 6, 2019 в 15:36 ч
Враждата между бившите приятели Colby Covington и Jon Jones няма да приключи скоро. Covington печели доста врагове заради голямата си уста и един от тях е шампиона в полутежка категория. "Chaos" доста често критикува "Bones" и споделя интересни случки, които включват Jones и негови изцепки в колежа и в залата.

Миналия уикенд Colby победи по впечатляващ начин Robbie Lawler, а Jones сподели в социалните мрежи, че "Ruthless"е разочаровал всички с представянето си срещу Covington. Бившия временен шампион не е човек, който няма да отвърне на удара и ето какво сподели за Jones в интервю:


Jones излиза и говори глупости, че Lawler е разочаровал света. Jon знае от първа ръка какво е да разочароваш всички. Jon Jones, не трябва да говориш за Robbie Lawler, защото за разлика от теб, той не катастрофира с кола пълна с проститутки. Lawler не удря бременни жени, а след това да бяга с наркотиците си. 

Robbie е легенда и семеен човек, който ще влезе в Залата на славата. Как смее човек като Jones да говори за Lalwer ? Jon Jones е най-големият лайнар в спорта. 




Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес