Зареждане

Colby Covington изхарчил парите си, за да подкрепи американската армия

Colby Covington изхарчил парите си, за да подкрепи американската армия
Публикувано на: Юни 13, 2019 в 16:48 ч
Бившият временен шампион в полусредна категория Colby Covington не крие симпатиите си към американската армия. Той е голям фен на президента на страната и неговото семейство. Covington често се вижда с тях, а преди седмици посети морските пехотинци, за да им благодари. Бившият шампион даде интервю пред The Schmo и ето какво сподели относно това и бъдещето му в клетката:


Наслаждавам се на живота във Вегас и на хубавите жени. В момента тренирам здраво моето кардио в спалнята, защото трябва да съм готов за 5 рундовите битки. Нямам търпение за битката с Usman, който продължава да се прави на контузен. Ще го чакам през ноември в Медисън Скуеър Гардън. Големи градове, ярки светлини, красиви жени. Ще му дам шанс за истинската титла, която е при мен. 

Беше невероятно да се срещна с армията и искам да ги поздравя. Те жертват всичко, за да може ние да сме свободни. Ние не ги оценяваме достатъчно. Аз като атлет и шампион изхарчих от парите си, за да мога да прекарам време с тях и да видя как работят. Това беше страхотно преживяване и нямам търпение да използвам този опит в следващата си битка. 




Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес