Зареждане

Colby Covington: Изчакайте само PETA да разберат какви ги върши Khabib с овцете

Colby Covington: Изчакайте само PETA да разберат какви ги върши Khabib с овцете
Публикувано на: Септември 20, 2019 в 10:47 ч
Качил: DoloR
Наскоро непобеденият Khabib Nurmagomedov си навлече гнева на PETA (Хора за етично третиране на животните) заради своите борби с мечки. Шампиона в лека категория стана известен благодарение на видео, в което се бори с мечка като дете и от PETA не му обръщаха внимание когато беше неизвестен, но сега нещата се промениха.

Khabib е голяма звезда и PETA твърдят, че отношението на Nurmagomedov към мечките е отвратително и неуважително. Те дори помолиха UFC да преразгледат своите отношения с шампиона, докато той не се поправи. Colby Covington със своята голяма уста нямаше как да пропусне такава сензация и сподели, че от PETA трябва да проучат какво прави шампиона с овцете в родината си:


Covington: Ако си мислите, че да се бориш с мечки е лошо, то тогава изкачайте докато от PETA разберат какво прави Khabib с овцете.

Covington често си позволява да критикува Khabib и да го обвинява в зоофилия. Наскоро той си създаде проблеми със своите съотборници Jorge Masvidal и Dustin Poirier, а преди няколко дни и шампионът в тежка категория Stipe Miocic сподели, че трябва да говори с него, защото най-вероятно обидил неговата съпруга. Списъка с врагове на Covington продължава да расте и определено трябва да впишем и Khabib в него.





Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес