Зареждане

Chris Weidman към Jon Jones: Скоро ще се видим

Chris Weidman към Jon Jones: Скоро ще се видим
Публикувано на: Юли 1, 2019 в 00:00 ч
Бившият шампион в средна категория Chris Weidman все още не е направил дебют в полутежка категория, но вярва, че съвсем скоро ще премери сили с шампиона в категорията. "All-American" ще направи своя дебют при по-тежките след няколко месеца, защото в момента все още се възстановява от контузия. В последните 4 години той губи 4 от 5 битки с нокаут, а единствената му победа за този период е през 2017 година със събмишън над Kelvin Gastelum. Weidman вярва, че ще възроди кариерата си в по-горна категория и предупреди, че скоро ще се видят с Jon Jones:


Да, първо ще трябва да се бия с други момчета, но целта е Jones. Целта ми в средна категория беше да държа дълго време титлата, а след това да се кача при по-тежките, за да спечеля и тяхната титла. Нещата не се случиха по план, но сега съм в полутежка категория и вярвам, че притежавам уменията за победа над Jones. Искам да му кажа, че ще се срещнем скоро. 

Да, определено искам реванш с Rockhold и не знам дали това ще е първата ми битка в полутежката, но искам да си върна, защото това беше първата ми загуба. Напомпан съм и се чувствам добре в тази категория. Идвам след две последователни контузии и мисля, че свалянето на килограми не ми помага. Сега вече си ям всичко. 




Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес