Зареждане

Чимаев: Работих като охрана в клуб, но не биех пияници

Чимаев: Работих като охрана в клуб, но не биех пияници
Публикувано на: Януари 24, 2021 в 01:00 ч
Изгряващата звезда Хамзат Чимаев разкри, че е работил като охранител в Швеция, за да свързва двата края. 26-годишния чеченец влезе в UFC с гръм и трясък и за 66 дни спечели 3 битки с приключване, което му донесе бонуси.

"Borz" е с рекорд 9-0 в ММА и приключва всички свои срещи. Той стана любимец на Дейна Уайт и му влезе под кожата. Благодарение на това Чимаев си изкара битка с Леон Едуардс и двамата ще се бият през март.

Това е битката, в която ще видим дали Чимаев е готов за големите неща в UFC. Победата в тази среща ще го изстреля на върха и ще го приближи до титлата в полусредна категория.

Сега всичко се нареди за Хамзат, но в миналото не е било така. Той живеел в залата си и работил като охранител в нощен клуб. Ето какво разкри Чимаев за своите премеждия до момента:

Работих като охрана в барове, нощни клубове, където обикновено работят нашите момчета, които нямат дипломи. Около сто долара взимах за една нощ. Имаше достатъчно за храна, а аз живеех в стая в залата на All Stars. Там можете да живеете безплатно. Не работех всяка вечер, а само в петък и събота. 

За мен беше добре, защото работех само 2-3 дни в седмицата и не беше трудно. Просто заставаш на вратата, ако пияница започне да се държи неадекватно, ти му казваш: „Хайде, излез“. Нямах проблем да ги изкарам навън. Можех просто да погледна и да кажа „излез“ и те излязоха.

Защо да бия пиян човек? Той нищо не разбира, може да падне и да се контузи. По-лесно е да го изкараш и това е всичко. Такъв човек не може да бъде много силен, обикновено той просто дрънка и размахва ръце. Понякога е тъпо, когато пиян човек те обиди, но разбираш, че той просто е пиян. Ако сте мислещ човек, няма да го приемате сериозно, просто го изведете на улицата.

Нова година ми е безразличен празник, защото всеки има своя празник, а аз уважавам всички религии: християнството, исляма. Имам приятели, които изповядват християнството и в навечерието на Нова година мога да седя с тях и да се радвам, че са щастливи. Те също могат да ме поздравят за някакъв мюсюлмански празник, да ме изчакат в джамията, докато се моля. 

Живея в едностаен апартамент, вървя пеша до залата. Живея скромно. В свободното си време с момчетата можем да се разходим, да пием кафе. Ако има време, пускам компютъра. Обичам и риболова, но сега е студено, не обичам да замръзвам, но като цяло ходя на риболов. В Швеция най-често се лови щука. Ходя на риба, хващам ги, а след това ги пускам. 

Надявам се, че ще стана шампион в полусредна, а след това и в средна категория. След това искам да стана номер 1 в p4p ранглистата. 

Имаме къща в Чечения, но бих искал и там да построя нещо свое, да оставя следа. Бих искал майка ми да има добър дом в Швеция, защото вече е свикнала и има приятели там. Но бих искал да направя така, че тя да може да лети до Чечения, когато пожелае.

Ще успее ли Чимаев да стане шампион ?0 споделяния
  Сподели
Мнения в Facebook

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес