Зареждане

Чимаев: Искам да покажа на САЩ, че руската школа по борба е най-добра

Чимаев: Искам да покажа на САЩ, че руската школа по борба е най-добра
Публикувано на: Януари 17, 2021 в 06:00 ч
Хамзат Чимаев сподели, че предпочита да се бие с Камару Усман, а не с Израел Адесаня. 26-годишния чеченец вдигна доста шум около себе си, след като спечели 3 битки в UFC в рамките на 66 дни. "Borz" подобри няколко рекорда и спечели 3 бонуса. Той успява да приключи всички свои 9 битки и все още не познава вкуса на загубата. Чимаев се бие в средна и полусредна категория.

Той стана любимец на Дейна Уайт и само за няколко дни увеличи последователите си в социалните мрежи с над милион. От UFC му уредиха битка с Леон Едуардс и двамата ще се бият през март. Ако Чимаев успее да победи, тогава може да го видим в дуел за титлата с Усман. Чимаев тренира борба от 5-годишен и иска да се тества срещу Усман, защото и той бил добър в борбата.


Ето какво сподели Чимаев за битката, която иска:

За мен е по-интересно да се бия с Камару Усман, отколкото с Израел Адесаня. Моят треньор избира категориятa, в която да се бия. Ако иска да се бия в полусредна категория, тогава се бия там. Ако иска да е в средна категория, тогава ще е там. И двата теглови класа са мои, подходящи са за мен.

Разбира се, намирам за по-интересно да се бия с Усман, отколкото с Адесаня, защото той има добра борба. Всички казват, че е добър борец. Искам да покажа на Америка, че руската школа по борба е най-добрата. Ще се подготвя в залата на All Stars, но ще поканя борци при мен.

 В Чечения има добри борци, не е необходимо да каните олимпийски шампион или световен шампион. Можете да вземете майстор на спорта с добро ниво. Както и да е, борбата в ММА и на тепиха са съвсем различни неща. Имам нужда от борец, който може да се бие в клетката.

Кой би победил в бой между Чимаев и Усман ?

0 споделяния
  Сподели
Мнения в Facebook

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес