Зареждане

Чеъл Сонен вярва, че полицаите унижили Джон Джоунс

Чеъл Сонен вярва, че полицаите унижили Джон Джоунс
Публикувано на: Март 29, 2020 в 04:00 ч
Чеъл Сонен вярва, че полицаите прекалили по време на ареста на Джон Джоунс и отношението им към него било унизително. Преди няколко дни "Bones" беше арестуван, защото за пореден път караше в нетрезво състояние. Полицията пуснаха видео от неговия арест, което е почти 14 минути и Сонен смята, че времето било излишно, защото Джоунс още в началото си признава, че е под влиянието на алкохол. Въпреки това обаче полицаите го подлагат на различни тестове, а накрая го арестуват. Ето какво е мнението на Чеъл по темата, след като е гледал видеото от ареста на Джоунс:


Гледах това видео от ареста на Джоунс и не искам да се впускам в правните неща по този въпрос, но си мислех, че те го смущават малко. Може да има причини, поради които трябва да правят това, но те го попитаха направо:„ Пил ли си? “И той отговори„ да “. 

Изглеждаше, че следващите 13 минути бяха някак унизителни за човека, който вече си е признал. Това не е хубаво. Това, през което Джон преминава е лошо, но видяхме, че той им каза истината само за три секунди. Какво правим цели 13 минути ? В негова защита ще кажа, че полицаите му зададоха въпрос и той каза истината.

Сонен и Джоунс се биха за титлата през 2013 година в Ню Джърси и Джоунс спечели с нокаут в 1-вия рунд.



Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес