Зареждане

Чеъл Сонен: Винаги ще залагам за Джон Джоунс

Чеъл Сонен: Винаги ще залагам за Джон Джоунс
Публикувано на: Ноември 28, 2022 в 00:00 ч
Чеъл Сонен може да не е най-големият фен на Джон Джоунс като човек, но той знае какъв боен атлет е бившият му съперник.

Сонен и Джоунс се биха през 2013 г., като тогавашният шампион в полутежка категория защитаваше колана си. Съперничеството им се разрасна с времето. Въпреки че първоначално бяха уважителни един към друг, през годините те непрекъснато се обиждаха.

В битката им "Bones" успя да нокаутира Сонен в първия рунд. Наскоро Антъни Смит сподели, че Джоунс е добър боец, но не е най-добрият в своите умения в ММА. Чеъл не е съгласен с това и сподели, че ще залага на Джоунс във всеки един спорт.

„Бих заложил на Джон Джоунс във всичко. Може да загубя парите си, но бих заложил на Джон Джоунс във всичко. Ще ви отвратя, но не го казвам с никакво преувеличение. Това е вярно.

Ако Джон Джоунс участва в граплинг турнир, в който Гордън Райън е в групата, ще заложа на Джон Джоунс. Ако Джон Джоунс премине към бокса в тежка категория и се изправи срещу Тайсън Фюри, ще заложа на Джон Джоунс.

Джоунс ме побърква. Джон ме подлудява. Никога обаче не бих отрекъл това, което виждам. Ако Джоунс участва в каквато и да било битка, тогава аз ще заложа на него.“, сподели Сонен.

Джоунс определено е невероятен талант. Очаква се той да направи дебют в тежка категория през 2023 година.





Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес