Зареждане

Чеъл Сонен срина Джон Джоунс, защото се смятал за най-велик

Чеъл Сонен срина Джон Джоунс, защото се смятал за най-велик
Публикувано на: Октомври 27, 2020 в 02:00 ч
43-годишният ветеран Чеъл Сонен отново реши да захапе своя бивш съперник Джон Джоунс. В последните дни из социалните мрежи се водят спорове за това кой е най-велик в историята на UFC. Сонен, който е бивш боец на UFC и Bellator не вярва, че това трябва да е "Bones".

Сонен и Джоунс премериха сили през 2013 година за титлата в полутежка категория. В битката Джоунс успя да нокаутира Сонен в края на първия рунд. Чеъл се оттегли от ММА преди година, след като загуби с нокаут от Лиото Мачида.

Към днешна дата той се изявява като анализатор в своя акаунт в социалните мрежи и често анализира горещите теми в бойните спортове. И докато Джоунс не спира да говори, че е най-велик, то Сонен има какво да го посъветва:

Никога няма да разберем кой е най-велик, но винаги ще помним нашите шампиони. Джон Джоунс, не пиши, докато шофираш. Не пий алкохол, а след това да шофираш. 

Не пий, докато шофираш, а след това да стреляш с оръжие. Не пий, докато шофираш, стреляш, а след това ревеш в полицейската кола. И не се крий от USADA под клетката в залата. 



Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес