Зареждане

Чатри Ситйодтонг готов да се бие с Дейна Уайт

Чатри Ситйодтонг готов да се бие с Дейна Уайт
Публикувано на: Януари 14, 2022 в 05:00 ч
Чатри Ситйодтонг от азиатската ММА организация ONE Championship остави вратата отворена за битка срещу шефа на UFC Дейна Уайт. Наскоро в 
социалните мрежи от ONE Championship пуснаха публикация с въпрос: „Кой иска да види Чатри срещу Дейна“, придруженa от видео, което показва как Ситйодтонг тренира. 

52-годишният Уайт е лицето на UFC от 2001 г. и събра както признание, така и критики за публичната си личност. Приписва му се, че има голямо влияние върху невероятния растеж на UFC, но също така получава критики за нахалното си отношение и публични сблъсъци с други промоутъри и със собствените си бойци. 

Ситйодтонг не преследва активно битка с Уайт, но ако по някакъв начин се появи възможност, то той би я приветствал. Ето какво сподели още Чатри по време на предаването на Ариел Хелуани:

Мисля, че той е изключителен бизнесмен. Не съм непременно съгласен с начина, по който прави нещата, но очевидно той е изградил UFC и я превърна във феноменална компания. По тази тема няма „ако“, „и“ или „но“. 

Аз не мисля, че Дейна Уайт разбира нещо от бойни изкуства. Мисля, че си няма понятия от битки. Той е просто един фен. Аз съм от общността на бойните изкуства. Произхождам от бойните изкуства.  

Аз идвам от общността. Това е много, много различно. Мисля, че ако никога не сте били удряни в лицето или задушавани, тогава можете да не уважавате хората публично [с вашите коментари]

Не уважавам начина, по който той говори снизходително на спортистите. Цял живот съм боец. Тренирам муай тай от 35 години и съм с кафяв колан по джиу-джицу.  

Тренирам пет, шест пъти седмично. Ако има битка с някой на моята възраст, защо не ? Аз съм на 50, тази година ставам на 51. Тренирам пет, шест дни в седмицата, един или два часа всеки ден.

От много време Чатри напира за съвмество събитие с UFC, но без успех.





Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес