Зареждане

'Чарлз Оливейра трябва да гони парите и битка с Конър'

'Чарлз Оливейра трябва да гони парите и битка с Конър'
Публикувано на: Януари 12, 2022 в 07:41 ч
Хавиер Мендес, треньор на Хабиб Нурмагомедов и Ислам Макхачев, съветва Чарлз Оливейра да търси двубой с Конър Макгрегър.

След като Оливейра победи Дъстин Порие и защити титлата си в UFC 269, мнозина очакваха да се изправи срещу Джъстин Гейджи в обозримото бъдеще. Но вместо това той се прицели в Конър Макгрегър, а ирландецът заяви, че е готов за такъв двубой. Въпреки, че "Notorious" е с две поредни загуби, Мендез вярва, че бразилецът трябва да се насочи именно към тази битка за поради една прозаична причина.

"Преследвай парите... UFC е бизнес и трябва да се прави, това което е правилно.

Бойците достигат дадено ниво, в което избират дали да гонят титлата или да гонят парите. След като сега Оливейра има титлата, той трябва да преследва парите.

Който може да осигури на Оливейра най-големия хонорар, той трябва да е следващия му опонент."


В момента Оливейра няма назован противник, но действително има шанс Макгрегър да се изправи срещу него и то за титлата. Точно както казва Мендес, несъмнено тази битка ще е най-касовата, но това определено ще разгневи Джъстин Гейджи, а и не само...

Засега обаче Макгрегър все още се възстановява от травмата на крака и завръщането му е планирано за лятото. Оливейра пък се би за последно миналия месец и завръщането му в Октагона все още не е планирано.

Смятате ли, че ще има битка между Оливейра и Макгрегър?

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес