Зареждане

Чарлз Оливейра: Ще нокаутирам Макгрегър и Порие

Чарлз Оливейра: Ще нокаутирам Макгрегър и Порие
Публикувано на: Юли 1, 2021 в 00:00 ч
Чарлз Оливейра вярва, че може да нокаутира Дъстин Порие и Конър Макгрегър. Новият шампион в лека категория на UFC от Бразилия е готов да се бие с всеки в първата си защита на златото.

По-късно този месец в Лас Вегас ще видим ключова битка в дивизията между Макгрегър и Порие. Този, който спечели в срещата ще си гарантира шанс за титлата с Оливейра. Чарлз се намира в серия от 9 поредни победи и в средата на май спечели златото с победа над Майкъл Чандлър.

Оливейра не спира да чупи рекорди и има най-много събмишъни и победи с приключване в историята на UFC. Той е победил едни от най-добрите бойци в света и не се страхува от никого.

В последната си медийна изява Оливейра каза следното за битка с Макгрегър или Порие:

Никога не съм избирал противниците си. Винаги бях готов да се бия. Конър и Дъстин са две големи имена в нашия спорт. Всички знаят, че битката с Макгрегър ще донесе много пари. Няма да спечелиш толкова много за битка с Порие, но и двамата са страхотни противници.

Ще бъда готов. Вярвам в моите умения в бразилското джиу-джитсу срещу някой от тях. Но нещо ми подсказва, че ако се бия с Порие и Макгрегър, тогава ще нокаутирам и двамата. Чувствам се чудесно.

Може ли Оливейра да нокаутира Порие и Макгрегър ?

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес