Зареждане

Чарлз Оливейра няма да се разделя с UFC

Чарлз Оливейра няма да се разделя с UFC
Публикувано на: Април 19, 2020 в 09:02 ч
Чарлз Оливейра стана свободен агент в много удобен момент за него. Той е в серия от 7 поредни победи с приключване и през март победи Кевин Лий със събмишън. С тази победа бразилеца увеличи рекорда за най-много победи със събмишън в историята на UFC, като вече има цели 14 такива. Чарлз е с рекорд 8-1 в последните си битки, откакто се завърна в лека категория.

Той приключва всички, а загубата му дойде от Пол Фелдър в края на 2017 година. Бразилеца иска да се бие за титлата, но картинката е доста сложна на върха в категорията и ще му трябва още някоя победа. Чарлз обаче е категоричен, че остава в UFC и няма да се възползва от това, че е свободен агент:


В момента не се тревожа за това. Бог ме благослови и оставям нещата в ръцете на моите мениджъри. Минаваме през труден момент с този вирус и оставям всичко на моите мениджъри. Говорих си с тях и ми казаха, че са говорили с Дейна Уайт и Шелби. 

Сега обаче нещата са сложи с този вирус и ще говорят, след като всичко се оправи. Моя договор с тях приключи, но определено ще го подновя. Искам всичко около този вирус да приключи и да се върнем към нормален живот. За мен е добре да остана в UFC и определено ще преподпиша.




Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес