Зареждане

Чарлз Оливейра не иска Гейджи, а титлата в лека категория

Чарлз Оливейра не иска Гейджи, а титлата в лека категория
Публикувано на: Януари 10, 2021 в 18:00 ч
Чарлз Оливейра е един от бойците с най-дълги победни серии в лека категория, но въпреки това не получава уважение от страна на UFC. Oпасния бразилец е в серия от 8 поредни победи, от които 7 с приключване. Това обаче не значи много за UFC и те вместо да му дадат шанс за титлата, решават да му готвят нова битка срещу Джъстин Гейджи.

31-годишния бразилец е рекордьор по победи със събмишън в организацията и има 14 такива. Той е сред най-коравите бойци в лека категория и идва след голяма победа с доминация над Тони Фъргюсън. По-късно този месец Конър Макгрегър и Дъстин Поарие ще спорят в Абу Даби, а победителя ще спечели шанс за титлата.

Оливейра обаче все още не влиза в плановете за титлата и това не се нрави на неговия щаб. Ето какво сподели Диего Лима, който е треньор и мениджър на Оливейра:

С цялот ми уважение към Джъстин Гейджи, но Хабиб го прегази. Това трябва да значи много. Вярвам, че Чарлз трябва да се бие за титлата с победителя от Макгрегър-Поаирие, а не с Гейджи. Мисля, че в битката между Поарие и Макгрегър е заложено много. 

Ако победи Дъстин, тогава това ще значи много. Победата на Макгрегър обаче ще промени целия сценарии. Много е заложено в тази среща. Гейджи е корав съперник, но такива бойци правят здрави битки. Видяхме обаче какво направи Оливейра с Лий и Фъргюсън. 

Чарлз е готов да се бие с всеки. Всички виждат неговото развитие в играта на земя и в стойка. Уважавам Гейджи, но Оливейра ще го бие навсякъде. Ако има битка с него, тогава ще го проучим и ще влезем за победа. 

Трябва ли Оливейра да получи шанс за титлата или да се бие с Гейджи ?


0 споделяния
  Сподели
Мнения в Facebook

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес