Зареждане

Чарлз Оливейра към Дъстин Порие: Нека го направим

Чарлз Оливейра към Дъстин Порие: Нека го направим
Публикувано на: Януари 26, 2021 в 05:00 ч
Чарлз Оливейра хвърли ръкавицата към Дъстин Порие. 31-годишния бразилец иска да се бие за титлата в лека категория срещу Порие. Миналия уикенд в Абу Даби Дъстин записа една от най-големите си победи. Той нокаутира Конър Макгрегър във втория рунд и се затвърди като безспорен претендент за титлата в лека категория. На хартия Хабиб Нурмагомедов все още е шампион, но той не иска да се бие и скоро ще се раздели със златото си.

Дейна Уайт разкри, че Порие щял да се бие за титлата, но не с Оливейра, а с Майкъл Чандлър. На остров Яс видяхме и впечатляващият дебют на Чандлър, който нокаутира Дан Хукър. Порие разкри, че Оливейра заслужава шанс, а не Чандлър.

Той обаче няма интерес към битка с тях, а иска реванш с Макгрегър или Нейт Диас. Не е ясно какво ще се случи, но определено най-много смисъл има от битка за титлата между Оливейра и Порие. Ето какво написа бразилеца в социалните мрежи:

Дъстин Порие, надявам се, че скоро ще се видим. Още веднъж те поздравявам за победата. Здравата работа се отплаща. Нека го направим.

Това ли е битката, която трябва да се направи ?



Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес