Зареждане

Чарлз Оливейра: Искам бой с Хабиб, но той ще остане в пенсия

Чарлз Оливейра: Искам бой с Хабиб, но той ще остане в пенсия
Публикувано на: Май 27, 2021 в 06:00 ч
Новият шампион в лека категория Чарлз Оливейра е готов да се бие с Хабиб Нурмагомедов. 31-годишният бразилец спечели златото и наследи Хабиб, след като нокаутира Майкъл Чандлър преди 2 седмици.

Оливейра навлезе в серия от 9 поредни победи и сега ще чака бой с победителя от срещата между Конър Макгрегър и Дъстин Порие. Чарлз е рекордьор по победи със събмишън и приключване в UFC.

Чарлз много би искал да премери сили с Нурмагомедов, но вярва, че той ще си остане в пенсия. Оливейра похвали Хабиб за постиженията му, но сега категорията вече има нова ера:

Много хора ми казваха, че трябва да нося тениска, за да провокирам Хабиб или да кажа нещо за него. Хабиб е страхотен шампион, записа 29-0 и заслужава цялото уважение на света. Той винаги доминира със своя стил. Реши да се оттегли от ММА, защото почина баща му и още повече заслужава уважение. 

Дал е клетва на гроба на баща си, че няма да се бие повече. Ще си остане в пенсия. Всеки иска да види бой между мен и него, но не се виждам в сянката му. Аз също много бих искал да се бием. Той говори, че е победил всички, но не е бил мен. Победи всичките си съперници и заслужава уважение. 

Сега обаче категорията има нов шампион в мое лице и аз приключвам хората. Започна ново наследство в дивизията. Хабиб постигна чудесни неща, но започна нова ера. 

Какво ще стане в бой между Хабиб и Оливейра ?

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес