Зареждане

Чарлз Оливейра: Хабиб Нурмагомедов не е по-добър от мен

Чарлз Оливейра: Хабиб Нурмагомедов не е по-добър от мен
Публикувано на: Януари 28, 2021 в 20:00 ч
Чарлз Оливейра настоява да получи шанс за титлата. "Do Bronx" вярва, само той е смислена битка за Дъстин Порие, който миналия уикенд нокаутира Конър Макгрегър в Абу Даби. Оливейра е в серия от 8 поредни победи и идва след голям успех над Тони Фъргюсън.

Ако погледнем реално нещата, тогава без съмнение Чарлз заслужава битка за титлата. Дейна Уайт обаче иска да избута Оливейра настрана, за да даде шанс на Майкъл Чандлър, който дебютира с победа над Дан Хукър.

Оливейра е рекордьор по победи със събмишън в UFC и има 14 победи със събмишън. Той вярва, че може да победи Порие и тази година да стане новото лице на лека категория:

Битката, която трябва да се направи е между мен и Порие. Аз съм в серия от 8 поредни победи и не играя игри в тази дивизия. Порие го знае. UFC ми дадоха Фъргюсън с 20 дни предизвестие. Видяхте какво направих с този "El Cucuy". Уредиха битка между Порие и Макгрегър и видяхте какво се случи. Не заслужаваме ли да се бием ? 

Чандлър е корав и направи история в Bellator, но при нас има само 1 битка. Битката е Порие срещу Оливейра. Няма друг начин. Всички искат този бой и знаят, че има смисъл. Уважавам всички, но сега e моето време и моя момент. Ще съм шампион тази година. Ще победя с нокаут или събмишън.

Трябва да уважим Хабиб, който не загуби в 29 битки. Успя да доминира над всички и победи големи имена. Той обаче не се е бил с мен. Няма как да казва, че е с ниво над останалите. Може да каже, че е по-добър от тези, които победи. Няма как да го каже за мен, защото не сме се били. 

Ако победя Порие, то тогава Хабиб може да се завърне. Ако го направи, тогава ще е за титлата. Това обаче няма да стане, защото се е заклел на гроба на баща си. Нека се фокусираме върху Порие срещу Оливейра. 

Ще получи ли Оливейра шанс за титлата ?



Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес