Зареждане

Чарлз Оливейра е почти сляп без очилата си

Чарлз Оливейра е почти сляп без очилата си
Публикувано на: Януари 10, 2022 в 07:00 ч
Чарлз Оливейра твърди, че вижда тройно, когато се бие в клетката на UFC. 32-годишния бразилец успя да защити титлата си в лека категория с победа над Дъстин Порие през декември 2021 година. Чарлз навлезе в серия от 10 поредни победи, в които печели 8 бонуса.

"Do Bronx" е с рекорд 32-8-1 в ММА и приключва 29 от срещите си. Оливейра споделя, че по улиците е сляп, а в клетката вижда трима срещу себе си. Той обаче има техника, която действа и тя се състои в това да удря този в средата.

Ето какво още сподели Чарлз по темата за BJPenn.com:

Виждам три лица в клетката. Ако уцеля този в средата, тогава това е добре. Продължавам да ползвам тази техника. За мен трима са идеални. Ще ви кажа истината. Аз съм човек, който има много вяра в Бог и това не е шега. Ако си сваля очилата, тогава виждам само 50 процента, но това никога не ми е пречело в битка. 

Никога не ми е пречело в битка. Понякога излизам към клетката без очила, а понякога с очила. Зависи от моето настроение. Понякога обичам да излизам с очила, за да изглеждам безобидно и по-изперкало, отколкото съм вече. 

Когато си сваля очилата, нормално е и виждам опонента си от другата страна. Бог ме е благословил толкова много, че виждам нормално. Но по улиците, ако ги сваля, тогава съм сляп. 

Очаква се Оливейра да брани титлата си в първата половина на 2022 година. Вероятно срещу Джъстин Гейджи, въпреки че Конър Макгрегър също напира.




Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес