Зареждане

Чандлър твърди, че Джъстин Гейджи му е отказал 4 пъти

Чандлър твърди, че Джъстин Гейджи му е отказал 4 пъти
Публикувано на: Юли 21, 2021 в 07:55 ч
Майкъл Чандлър е твърдо решен следващата му битка в UFC да бъде срещу Джъстин Гейджи.

След като Чандлър загуби с ТКО от Чарлз Оливейра в UFC 262 в битка за свободната титла в леката категория, логичен следващ двубой изглежда да бъде срещу Гейджи.

"Гейджи трябва да е следващия. Няма съмнение относно това," сподели Чандлър. "Не е тайна, че Макхачев и Гейджи са с един и същ мениджър, който явно иска да ме изправи срещу Макхачев, за да отнеме малко от напрежението от Гейджи.

Ама, Гейджи, човече... Наричаш се боец и в действителност си такъв - един от най-атрактивните в ММА. Бъди готов да направиш нещо забележително или да бъдеш част от него, защото аз съм такъв. Аз съм готов да го направим."


Въпреки, че Майкъл Чандлър е готов, изглежда този двубой е труден за уреждане. Той сподели, че "The Highlight" му е отказа няколко пъти битка.

"Споменах името на Гейджи поне 100 пъти, откакто подписах с организацията. Той е бил офериран да се бие с мен 3 или 4 пъти. Всеки път е отказвал. Не се е бил от октомври. Има нужда от двубой, ако иска да се бие за титлата. По някаква причина обаче от неговия отбор не му дават битка с мен.

Аз обаче искам именно тази среща и мисля, че тя трябва да се случи. Ние сме двама от най-добрите. Знам, че и феновете искат да видят тази среща. И така и не разбирам защо още не сме я договорили."

Искате ли да видите двубой между Майкъл Чандлър и Джъстин Гейджи?

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес