Зареждане

Chael Sonnen: Всичко ме боли след загубата от Fedor, но поне зъбите ми са на мястото си

Chael Sonnen: Всичко ме боли след загубата от Fedor, но поне зъбите ми са на мястото си
Публикувано на: Октомври 17, 2018 в 18:50 ч
Chael Sonnen загуби в битката си срещу легендарният Fedor Emelianenko и отпадна от турнира в тежка категория на Bellator. Sonen не успя да се противопостави с нищо на Fedor, който няколко пъти го свали с удари, а към края на рунда го засипа с удари, което принуди рефера да прекрати срещата. Няколко дни след загубата Sonnen споделя, че всичко го боли, но поне зъбите му са на мястото си:

Физически всичко ме боли. Emelianenko ме налагаше с удари и все още боли, но се оправям. Зъбите му са наред и все още са на мястото си. Това, което искат от тази среща е да не се контузя и да не загубя зъб. Откакто се бия винаги съм искал да не губя зъби и се радвам, че всички са на място. Емоционално сърцето ми е разбито от загубата. Бил съм се с 49 бойци, а сега с Fedor станаха 50 и никога не са ме доминирали така. Никога не съм губил в стойка и мисля, че това беше първия път.

Не мисля, че той беше твърде бърз, а просто аз не бях бърз. Исках да се бия с него и постоянно да го пресирам. Мислех си, че мога да издържа на неговите удари, но всичко се случи бързо и бях впечатлен. Не видях неговите удари и трябва да го поздравя за победата. Той си я заслужи благодарения на скоростта и силата си. Мисля, че ще се върна в полутежка категория, защото физически там е малко по-добре за мен.

Chael Sonnen е с рекорд 2-2 в Bellator, като 2-те му загуби са в първия рунд, а двете му победи с решение.

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес