Зареждане

Chael Sonnen: Трудно е да проучиш Fedor, защото рекорда му в Япония е фалшив

Chael Sonnen: Трудно е да проучиш Fedor, защото рекорда му в Япония е фалшив
Публикувано на: Май 3, 2018 в 15:18 ч
Източник: mmanews.com
Изпратено от: DoloR
Chael Sonnen продължава с атаките по адрес на своя опонент Fedor Emelianenko. Двамата ще се бият на полуфинала на турнира в тежка категория и победителя ще се приближи до титлата. Вижте какво каза Sonne по адрес на Fedor:

"Не исках да говориш за мен, Fedor, но аз ще говоря за теб и ще ти кажа, че не приемам победите ти в Япония. Реферите бяха смешни, нямаше комисия, нямаше кантари.

Всеки, който дойде от Япония, записва загуби в Америка и всичко това, защото там всичко е нагласено, а при нас е истинско. Изкара доста пари от тези фалшиви битки и това ме вбесява, защото като фен си купих тези битки, но по-късно разбрах, че всичко е като в кеча.

Fedor вероятно ще се обиди от това, но аз вече го казах на Cro Cop и Wanderlei Silva. Двамата опоненти сядат в една стая и се разбират как ще свърши срещата или друг вариант - от Якудза идват и казват на неговия опонент кога трябва да загуби. И когато този опонент падне, бойците като Fedor, Cro Cop и Wanderlei си мислят, че са победили. Те може и да не знаят това, но си вярват, че може да победят 20 бойци подред. НЕ отричам, че е добър и има умения, бързина и сила, но е трудно да го проучиш, защото битките му в Япония са фалшиви и неговият опонент знае кога да загуби."

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес