Зареждане

Chael Sonnen: Jon Jones не може да напълни залите, защото е глупав

Chael Sonnen: Jon Jones не може да напълни залите, защото е глупав
Публикувано на: Август 2, 2019 в 08:27 ч
Chael Sonnen отново продължава с атаките си по адрес на бившият си опонент Jon Jones. Наскоро Sonnen сподели, че "Bones" вече не се представа атрактивно, защото не е на забранени вещества, а сега реши да поговори за нещо друго. Chael смята, че шампиона в полутежка категория нa UFC не може да напълни залите за битките си, защото е бил глупав:


Като един боец това, което не искаш са въпросителните. Всеки боец иска да се увери, че няма да има въпросителни след дадена негова битка. Искаш да се докажеш и да накараш всички да млъкнат. Ще ви дам пример с Jones, който не иска да има никакви въпросителни в битките му. Ако има въпросителни, то тогава ти си показал неуважение към него. 

Jones ще бъде много ядосан. Jon Jones е един от най-добрите бойци, които не успяват да напълнят залите и да се бият пред пълна зала. От дълго време той не е пълнил зала. Jones ще продаде зала, но само ако се бие с Daniel Cormier. Причината за това е, че той е глупав. 

Jones не разбира, че въпросителните са тези, които карат феновете да се интересуват. Те не искат да гледат един филм, след като вече знаят как ще свърши. Феновете ще гледат една битка, но само ако има спекулации и въпросителни. 


Jones и Sonnen споделиха клетката на UFC 159 през 2013 година, където Jones спечели с нокаут в първия рунд.



Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес