Зареждане

Cain Velasquez вярва, че Cormier иска трилогия с Miocic

Cain Velasquez вярва, че Cormier иска трилогия с Miocic
Публикувано на: Август 31, 2019 в 07:00 ч
Качил: DoloR
Бившият шампион в тежка категория Cain Velasquez е близък приятел и съотборник на Daniel Cormier и вярва, че той иска трилогия с Miocic. По-рано този месец Stipe се затрудни сериозно, но намери пътя към победата и нокаутира Cormier в 4-тия рунд, с което си върна титлата. Миналата година Cormier изненада Miocic с нокаут в първия рунд и сега двамата имат по една победа един над друг.

Това е предпоставка за трета битка и Velasquez вярва, че такова ще бъде желанието на Cormier, който наскоро загуби доведения си баща. В момента Daniel умува и трябва да реши дали ще остане в ММА или ще се оттегли. И докато мнозина вярват, че Cormier ще приключи кариерата си, то Cain смята, че DC ще се завърне за трилогия:


Cormier не ми е казвал какво иска да прави, а и аз не съм го питал. Наскоро той загуби баща си и молитвите ми са за него и семейството му. Вярвам, че той ще иска да се завърне и да се бие с Miocic. Ако той избере това, то тогава аз ще съм с него. Вярвам, че DC може да победи Miocic. 

Mисля, че той има нужните умения да го победи и може да го направи. Cormier няма какво да доказва повече. Това си е негово решение и той скоро ще го обяви. Каквото и да реши аз ще съм с него и ще го подкрепя. 


Какво е най-доброто решение според вас ?



Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес