Зареждане

Brock Lesnar поискал прекалено много пари от UFC

Brock Lesnar поискал прекалено много пари от UFC
Публикувано на: Май 3, 2019 в 00:00 ч
Преди няколко дни стана ясно, че Brock Lesnar е приключил с кариерата си в ММА и повече няма да се бие в клетката. Дълго време UFC опитваха да уредят битка между него и Daniel Cormier за титлата в тежка категория, но до такава не се стигна. Президента на UFC, Dana White провел разговори с Brock, който е бил категоричен, че няма да се бие повече. Днес стана ясна причината, поради която Lesnar е отказал на UFC и разбира се, че тя е заради пари.

От миналия месец UFC направиха промяна и обявиха, че на територията на САЩ единствения начин да гледаш събития е да си купиш ppv от ESPN+. Тази промяна не се е харесала на Brock и според Dave Meltzer това е в основата на оттеглянето на бившият шампион. Ето какво сподели Dave:



Brock Lesnar не беше доволен от новия модел за продаване на платени гледания, който влезе в сила от миналия месец. Lesnar и UFC преговаряха за неговото завръщане, но Lesnar категорично отказа заплатата му да се формира от продадените платени гледания. Звездата на WWE поискал от UFC да му дадат твърда сума. Той казал точната сума на UFC, но те решили, че им е прекалено скъпо и всичко пропаднало.









Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес