Зареждане

Brendan Schaub предложи да плати всички сметки по операциите на сина на Ray Borg

Brendan Schaub предложи да плати всички сметки по операциите на сина на Ray Borg
Публикувано на: Октомври 4, 2018 в 08:06 ч
Ако сте следили внимателно ситуацията около боеца на UFC, Ray Borg, то би трябвало да сте наясно, че тази година беше брутална за него. Той трябваше да се бие на UFC 223, но след атаката на Conor McGregor стъкла попаднаха в окото му и той се оттегли. Малко по-късно стана ясно, че неговия невръстен сина трябва да се подложи на операция на мозъка и към днешна дата малкия Borg премина през 4 операции на мозъка, които за щастие преминаваха успешно.

Явно всички тези операции са заструднили финансово Ray, който преди около седмица сподели в социалните мрежи, че започва да пуска тениски с които да покрива разходите по операциите на сина си:


Тази новина е стигнала до ушите на Brendan Schaub, които е предложил своята помощ и е готов да покрие всички разходи по операциите на неговия син. Ето какво сподели Brendan за своята благородна постъпка:

Бях в самолета онзи ден човече и виждали ли сте сина на Ray Borg ? Той трябваше да се подложи на тези операции на мозъка и видях, че Ray е пуснал за продажба тениски. Целта му е с парите от тези тениски, да помогне за сметките на сина си. Пуснах си профила на Rаy и видях неговия син с респиратор. Аз имам също почти 3-годишен син и когато видях тези снимки сърцето ми се късаше. Веднага му изпратих съобщение и му казах, че ще покрия всички неговите разходи по операциите. 

Станах много емоционален когато видях сина му. Казах му, че съм напълно сериозен и не съм от тези, които само говорят и търсят сензации. Готов съм да му помогна и ще платя всички сметки. Това не е игра братко, ще се погрижа за теб и твоето семейство. Не го познавам и дори не съм го срещал, но правя комедиини шоута след няколко дни и всичко, което изкарам отива за него и неговото семейство.


Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес