Зареждане

Brandon Gibson: Jon Jones еволюира и вече може да нокаутира с един удар

Brandon Gibson: Jon Jones еволюира и вече може да нокаутира с един удар
Публикувано на: Август 11, 2018 в 17:11 ч
Brandon Gibson е един от хората, които са отговорни за страйкинга на Jon Jones. Gibson смята, че “Bones” едва сега започва да разкрива потенциала си в стойка и има още много неща, които ще видим когато се завърне.

Jones е един от най-добрите бойци в историята, но за съжаление не успява да разкрие пълния си потенциал, заради проблеми с USADA и преди това с властите. Gibson смята, че Bones ще се завърне и ще видим неговия безкраен потенциал в клетката.

В Часът на ММА, Gibson сподели, че Jon Jones е претърпял еволюция и вече може да нокаутира с един удар:

Мисля, че Jon Jones може да постигне още много. В момента той е на 30 и видяхме, че търпи еволюция и вече може да нокаутира с един удар, както стана в битката с Daniel Cormier. Преди това обаче смятам, че той просто ги доминираше и след това ги приключваше. Сега обаче виждам, че той е развил силата си и ще започне да нокаутира опонентите си в полутежка категория.

Jon е специален шампион и вярвам, че ще се завърне и ще си вземе това, което му принадлежи и дори повече. Вчера ми казах, че неговото наследство и величие още го чакат и той тепърва ще ги постигне. 

Сега целта пред него е да се завърне и да си върне титлата в полутежка категория. Jones обаче има всичко необходимо като качества, за да се състезава и в тежка категория. Той имаше доста почивка през последните години и това е както добро така и лошо, затова трябва да има баланс между двете, но когато стане въпрос за Jon Jones, той винаги е готов за битка.

Днес Bones обеща в социалните мрежи, че няма да загуби:

Провалял съм се много пъти, но ви обещавам, че няма да загубя. Ето и причината за това


Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес