Зареждане

Боец от Bellator: UFC са маниаци на тема контрол

Боец от Bellator: UFC са маниаци на тема контрол
Публикувано на: Май 27, 2020 в 09:05 ч
През 2019-та Майлс Джури се премести от UFC в Bellator. От това, което той казва сега, излиза че изборът му е бил правилен.

Джури сподели за разликите между двете организации, като главната е нивото на контрол, което се упражнява върху бойците.

"В Bellator главната разлика е контролът. От UFC са маниаци на тема контрол. Те искат да контролират всичко - от това, което си обличаш, до това кога се показваш по медиите и как се презентираш. Ако кажеш нещо лошо, ще бъдеш остранен. Те просто обичат да контролират всичко.

При Bellator нещата са по-спокойни. Те ти позволяват да правиш своите работи. Просто искат от теб да се явиш и да се биеш добре. Няма толкова медийни ангажименти в седмицата преди битката. Доста по-спокойно е и това ми допада, защото съм боец."

Джури никога не се е чувствал добре в UFC и в момента се радва на свободата си.

"Аз съм боец. Не работя в офис. Не ми допада хората да ми казват как трябва да се обличам и да ми казват как да се държа. Бях им като работник. Аз съм боец. Аз съм продукт. Когато излизам да се бия - това съм аз. Не ме интересува какво ще ми каже оператора или какво ще си помисли някой. Не искам да правя нищо такова."

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес