Зареждане

Боец от Bellator: UFC са маниаци на тема контрол

Боец от Bellator: UFC са маниаци на тема контрол
Публикувано на: Май 27, 2020 в 09:05 ч
През 2019-та Майлс Джури се премести от UFC в Bellator. От това, което той казва сега, излиза че изборът му е бил правилен.

Джури сподели за разликите между двете организации, като главната е нивото на контрол, което се упражнява върху бойците.

"В Bellator главната разлика е контролът. От UFC са маниаци на тема контрол. Те искат да контролират всичко - от това, което си обличаш, до това кога се показваш по медиите и как се презентираш. Ако кажеш нещо лошо, ще бъдеш остранен. Те просто обичат да контролират всичко.

При Bellator нещата са по-спокойни. Те ти позволяват да правиш своите работи. Просто искат от теб да се явиш и да се биеш добре. Няма толкова медийни ангажименти в седмицата преди битката. Доста по-спокойно е и това ми допада, защото съм боец."

Джури никога не се е чувствал добре в UFC и в момента се радва на свободата си.

"Аз съм боец. Не работя в офис. Не ми допада хората да ми казват как трябва да се обличам и да ми казват как да се държа. Бях им като работник. Аз съм боец. Аз съм продукт. Когато излизам да се бия - това съм аз. Не ме интересува какво ще ми каже оператора или какво ще си помисли някой. Не искам да правя нищо такова."
0 споделяния
  Сподели
Мнения в Facebook

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес