Зареждане

Бодибилдър умря след кикбокс двубой

Бодибилдър умря след кикбокс двубой
Публикувано на: Септември 25, 2017 в 07:16 ч

В Сингапур ММА организацията Asia Fighting Championship организира развлекателен кикбокс двубой между YouTube звездата Steven Lim, 41 и певецът Sylvester Sim. Sim обаче се оттегли ден преди събитието и бе заменен от бодибилдъра Pradip Subramanian, който е заявил, че не иска да разочарова хората, които са си купили билети за шоуто.

Битката бе спряна във втория рунд, след като Subramanian, 32, пое няколко чисти удара, а Lim бе обявен за победител. Subramanian обаче припадна и бе откаран спешно в най-голямата болница на Сингапур, където обаче почина. Причината е сърдечна недостатъчност.

Свидетел на двубоя и случилото се зад кулисите, пожелал анонимност, разказа повече.
 
"Веднага след двубоя Pradip беше в съзнание и му помогнахме да стигне до съблекалните. Там вече го видях да лежи на носилка и няколко лекаря бяха до него. Първоначално си мислих, че е получил сътресение... но се оказа, че няма пулс. След това бе пратен към болницата с линейка. После в новините чух, че е починал."
 

 
Lim също е покрусен, както и семейството на Subramanian.
 
"Цялото семейство е в шок и никой не знае как той е попаднал в тази битка," заяви братовчедът на загиналия бодибилдър, Roger Rajan. "Всички сме много объркани. Той е бодибилдър и треньор във фитнес. Не е квалифициран боец. Не знаем как са го допуснали до тази битка."

Организаторите твърдят, че и двамата състезатели са били прегледани от лекар и са подписали документ, че знаят какви са рисковете.

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес