Зареждане

Блейдс: Джон Джоунс можеше да е Леброн Джеймс на ММА

Блейдс: Джон Джоунс можеше да е Леброн Джеймс на ММА
Публикувано на: Октомври 11, 2021 в 08:45 ч
Един от най-добрите в тежка категория реши да даде съвети на Джон Джоунс. Къртис Блейдс смята, че "Bones" могъл да стане Леброн Джеймс на ММА, но всички скандали около него са прекалено много. Наскоро Джоунс беше арестуван за пореден път в Лас Вегас.

Той прекалил с алкохола, след което се прибрал и набил жена си. От хотела във Вегас извикали полиция, а Джон забил глава в предния капак на патрулката. Той ще трябва да се яви пред съда по-късно този месец, за да отговаря за делата си.

В последните години Джоунс имаше много проблеми със закона и с USADA. В интервю за медиите в САЩ Блейдс даде следните съвети на своя колега:

Трудно е да гледаш това, което се случва с Джон Джоунс. Той можеше да бъде Леброн Джеймс на ММА, но му се случват всички тези проблеми със закона. Тук дори не говорим за проблемите със забранените вещества. 

Джон имаше големи проблеми с властите в последните години. Мисля, че той трябва да спре да пие алкохол. Не съм аз този, който трябва да му го казва. Това обаче е мнението ми. 

Мисля, че той има нужда от по-добра компания около себе си. Хората, с които в момента движи не са добри. Ако аз движа с него в Лас Вегас, тогава ще му кажа, че се прибираме в 23:30. Щяхме да се приберем.

Прав ли е Блейдс ?



Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес