Зареждане

Блахович ще приеме битка само с Джон Джоунс

Блахович ще приеме битка само с Джон Джоунс
Публикувано на: Април 10, 2020 в 06:00 ч
Ян Блахович вече е на 37 години и не иска да губи повече време. Той навърза серия от 3 поредни победи в полутежка категория, от които 2 с нокаут и е готов за титлата в категорията. Двамата с Джон Джоунс изявиха желание за битка, но от UFC искат реванш между шампиона и Доминик Рейес. Наскоро Джоунс отново си навлече проблеми със закона и не е ясно какво ще последва за него.

Блахович, който е бивш шампион на KSW печели 7 от последните си 8 битки в UFC и няма да приема друга битка. Ветерана от Полша се интересува само от златото и иска да победи Джоунс в клетката. Не е ясно какво ще стане в категорията, но Блахович е категоричен, че ще чака своя шанс:


Ще чакам Джон Джоунс. Ще изчакам битка за титлата. Няма да приемам друга среща. Това, което се случи с него не е нищо ново. Той прави това отново, но не ме интересува. Искам да го победя в октагона. Не ме интересува какво прави извън осмоъгълника. Това е неговият живот, така че не ме интересува.

Това трябва да бъде за титлата. Ако UFC искат битка между мен и Рейес, то мога да се съглася, но трябва да е за титлата. Странна ситуация е, защото ми казват, че аз съм следващият, а после говорят нещо за реванш между Доминик Рейес и Джон Джоунс, така че е малко странно и ме обърква. 

Вярвам, че ще съм следващият. Доминик, той имаше своя шанс и не се възползва. Сега е мой ред. Проста ситуация е - не разбирам защо мислят за реванш. Знам, че това беше добър двубой, равностоен бой, но той загуби битката и сега е мой ред.
0 споделяния
  Сподели
Мнения в Facebook

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес