Зареждане

Блахович: Чимаев грабна всички пояси, но само в интернет

Блахович: Чимаев грабна всички пояси, но само в интернет
Публикувано на: Май 11, 2021 в 14:00 ч
Ян Блахович не е впечатлен от приказките на Хамзат Чимаев. В края на миналия месец "Borz" сподели, че е готов да се качи в полутежка категория и да победи Блахович. Това е лесно на думи, но на дела със сигурност щ бъде сложна задача.

Хамзат определено има какво още да доказва и 3-те му битки в UFC не са достатъчни, за да получи шанс за титла. Непобедения чеченец не спира да говори, че ще скача от категория на категория и ще побеждава всички шампиони в дивизиите.

Вижте още - Хамзат Чимаев: Мога да победя Блахович и Адесаня​​​

Ян, който е врял и кипял в ММА има много повече опит от своя по-млад колега. Блахович се готви за защита на титлата си срещу Гловър Тейшейра и реши да отдели малко внимание и на Чимаев. Ето какво сподели Блахович за наперения боец от Чечня:

Хамзат Чимаев спечели всички титли в UFC, но в интернет. Стига, вече доказах, че мога да победя бойци от долните категории. Аз също мога да говоря, че мога да победя всички в бокса. 

Мога да говоря, че ще нокаутирам Тайсън Фюри в бокса, но кой ще ми повярва ? Чимаев може да си говори, но спарингите и битките са две различни неща. 

Ще може ли Чимкаев да се мери с Блахович ?


Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес