Зареждане

Бившият боец на UFC, Dean Lister хвана крадец в дома си

Бившият боец на UFC, Dean Lister хвана крадец в дома си
Публикувано на: Август 21, 2018 в 23:35 ч
За някой хора би било ужасно преживяване да намерят крадец в дома си посред нощ, но Dean Lister, който е бивш боец на UFC се изправя пред такава ситуация и успява да се справи с нея. Той е бивш шампион в средна категория на King Of The Cage и се е срещал с доста опасни бойци в клетката.

Наскоро  Dean Lister заварил крадец в дома си посред нощ, който бил само по боксерки и боецът дори успял да го запише на видео. Lister прави видеото, но когато крадеца осъзнава това взима чук, който се намирал близо до него. Dean действа светкавично и взима пистолет, който бил наблизо и казал на крадеца да се разкара, което в последствие и се случва.

Ето какво каза той пред репортерите:

Той ми поиска метамфетамини и ми каза, че объркал мястото с църква. Казах му, че имам метамфетамини  и той остана изненадан, но просто се шегувах с него. Когато видя, че го снимам взе чук, но аз успях да си взема пистолета и той започна да се моли при което аз му казах, че няма да го застрелям. Казах му, че е на грешното място в грешното време. Той се измъкна през прозореца от който е влязъл. Радвам се, че му дадох втори шанс и се надявам да се поправи.


Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес