Зареждане

Бивш шампион готов да научи Conor да се бори за евентуалния реванш с Khabib

Бивш шампион готов да научи Conor да се бори за евентуалния реванш с Khabib
Публикувано на: Октомври 15, 2018 в 09:38 ч
UFC мегазвездата Khabib Nurmagomedov се изправи срещу непобеждавания шампион в лека категория Khabib Nurmagomedov в главното събитие на UFC 229, което се проведе на 6-ти октомври. Notorious претърпя тежка загуба със събмишън в четвъртия рунд.

В социалните медии бившят шампион Sean Sherk обяви, че е готов да тренира Conor McGregor и да го подготви по-добре за битка на земя, в случай, че се изправи за реванш срещу Khabib.

"БЕЛЕЖКА КЪМ MCGREGOR

Не съм сигурен дали реваншът между Khabib и Conor ще се състои, но ако стане така, няма да е достатъчна помощта на Jordan Burroughs. Няма как да стане по-добър от Khabib, който тренира борба от дете, само за няколко седмици тренировки със световен шампион. Не работят така нещата.

"Ще стане работата обаче, ако наемат човек като мен. Чийто стил е почти същият като на Khabib. Успях да изградя кариерата си, побеждавайки противниците си с борба, като въпреки всичко развивах и останалите си умения. Знам как да побеждавам другите като мен. Знам какво работи в дадени моменти, как да се измъкне човек от различни позиции и т.н."

"ММА вече не е игра между стилове, а битка между двама души, между техните стратегии и изпълнение. Най-добрите атлети в света приемат загубите кат възможност за развитие. Имам опит и мога да го докажа. Готов съм. Ако ви харесва идеята, споделете това."


Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес