Зареждане

Бивш ММА боец стана звезда, след като хвана алигатор

Бивш ММА боец стана звезда, след като хвана алигатор
Публикувано на: Август 19, 2022 в 14:00 ч
Някога чудили ли сте се какво би се случило, ако ММА боец с черен колан в бразилското джиу-джицу се изправи срещу алигатор ? Е, днес е вашият щастлив ден, защото ще разберете.

Майк Трин едва ли е очаквал, че ще започне своята сутрин в схватка с алигатор. Но след като дъщерята на жителя на Мисури Сити беше посрещната от голямото влечуго на предната им врата, той беше принуден да действа.

Историята бързо се разнесе и обиколи новинарските емисии. След като не успява да си осигури услугите на професионалист, бившият MMA боец в категория муха взема нещата в свои ръце.

„Дъщеря ми изтича обратно и ми каза, че пред къщата има алигатор. Мислех, че си играе, опитва се да пропусне училище. Излязох навън, а това нещо чакаше точно пред вратата ми. 

Виждал съм елени, койоти, свине. Никога не съм виждал алигатор извън водата. След като седнах на гърба му, аз го притиснах с коленете си върху главата, след което го хванах за устата.“, спомня си Трин. 

След като хваща алигатора, Трин го кара до местно езеро, за да го върне в обичайната му среда. Майк е с рекорд 5-3 в ММА и през 2016 година записа 1 победа под банера на Bellator след събмишън над Джо Замора.











Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес