Зареждане

Бивш ММА боец получи доживотна присъда, след като уби бившата си приятелка

Бивш ММА боец получи доживотна присъда, след като уби бившата си приятелка
Публикувано на: Декември 4, 2020 в 05:00 ч
Бившият ММА боец Андрю Уадсуорт е бил признат за виновен в убийството на бившата си приятелка. 37-годишия британец бил под влиянието на наркотици и алкохол и я убил с нож от ревност. Андрю убил 32-годишната Мелиса Белшоу и получава доживотен затвор. Съдията определя Уадсуорт като агресивен и опасен престъпник, който опитал да се оневини с много нападки по личния живот на вече починалата му бивша приятелка.

Съдът също така чул, че 13-годишната дъщеря на Белшоу е била свидетел на част от нападението, довело до смъртта на майка й. Мелиса признала на бившия боец някои неща за своя личен живот, от които той се почувствал унизен. Тя му разкрила, че спала със свои роднини и в миналото органзирала нападение над него. Съдията го обвини, че унизил своята приятелка, когато била сред живите и не спирал да го прави и след нейната смърт.

Съсед станал свидетел на случая и отишъл да провери за какво става въпрос, а Уадсуорт успял да намушка и съседа, който бил близо до смъртта, но оцелял. Андрю бил много агресивен в този ден и нападнал двамата полицаи, които го арестували. Уодсуърт за последен път се е състезавал в ММА през 2008 г. и държи рекорд 2-2 в клетката.
0 споделяния
  Сподели
Мнения в Facebook

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес